Kirurgilised terasest käevõrud

Filter by
Vali suurus
Manufacturers
Rodyti daugiau Rodyti mažiau
Kiire kohaletoomine
Filter

Kirurgilised terasest käevõrud

Diavolesa.ee on kõrgekvaliteediliste kirurgilisest terasest käevõrude e-pood, mis pakub erinevaid stiilseid ja vastupidavaid käevõrusid. Meie käevõrud on valmistatud kõrgekvaliteedilisest kirurgilisest terasest, mis on vastupidav ja allergiavaba materjal.

Meie valikus on erinevaid stiile ja disainilahendusi, mis sobivad igaks hetkeks ja sündmuseks. Kas oled otsimas klassikalist, minimalistlikku või moodsat käevõru, siis meie poest leiad kindlasti midagi endale sobivat.

Kirurgilisest terasest käevõrud sobivad ideaalselt igapäevaseks kandmiseks, sest need on vastupidavad ja ei kulu kiiresti. Käevõru kulumine ja pleekimine on peaaegu olematu ning seetõttu on meie käevõrud suurepärane valik nii endale kui ka kingituseks.

KIIRE JA TASUTA TARNE

Tasuta kohaletoimetamine ostudele alates 79€

LIHTNE TAGASTAMINE PAKIAUTOMAATIDE KAUDU

14-päevane tagastamispoliitika raha tagastamise garantiiga

Tagatud turvaline makseteenus

SSL-krüpteerimistehnoloogia tagab kõrgeima turvalisuse taseme

Toode lisatud soovinimekirja

Kõigepealt aga küpsised 

Osa küpsised on Diavolesa.ee toimimiseks hädavajalikud. Lisaks kasutame ka muid küpsiseid, mis aitavad meil teie külastusi teha mõnusamaks ja isikupärasemaks, kohandada teie jaoks meie reklaame nii Diavolesa.ee  saidil kui ka partnerite saitidel ning analüüsida oma veebisaidi toimivust, ent üksnes juhul, kui annate oma nõusoleku. Lisateavet oma valikute kohta leiate meie küpsisepoliitikast.