Sallid

Filter by
Vali suurus
Manufacturers
Rodyti daugiau Rodyti mažiau
Filter

Sallid

Kui otsid stiilseid ja kvaliteetseid sallid naistele, siis Diavolesa.ee poest leiad kindlasti midagi sobivat. Meie laia valikusse kuuluvad erinevad sallid, mis on valmistatud parimatest materjalidest ning sobivad erinevateks stiilideks ja sündmusteks.

Meie poest leiad erineva suuruse, värvi ja mustriga sallid, mis sobivad ideaalselt nii igapäevaseks kandmiseks kui ka pidulikemateks sündmusteks. Meie naiste sallide hulgas on populaarsed ka müts-sallid, mis on eriti praktilised ja mugavad külmematel päevadel. Neid saab kanda nii mütsi kui ka sallina ning need annavad kandjale sooja ja mugavuse.

Kui soovid erilisemat ja eksklusiivsemat salli, siis võid leida meie valikust ka käsitööna valmistatud sallid, mis on valmistatud kõige parematest materjalidest ning mida iseloomustab kõrge kvaliteet ja ainulaadne disain.

Diavolesa.ee poest leidub sallide hulgas ka erinevaid materjale. Meie valikus on nii villased, siidised, puuvillased kui ka sünteetilised sallid. Igale materjalile on omistatud teatud omadused, näiteks villased sallid annavad rohkem soojust, kuid siidised sallid on pehmemad ja õrnemad nahale. Vali endale sobiv materjal vastavalt sellele, millist tüüpi salli otsid.

KIIRE JA TASUTA TARNE

Tasuta kohaletoimetamine ostudele alates 79€

LIHTNE TAGASTAMINE PAKIAUTOMAATIDE KAUDU

14-päevane tagastamispoliitika raha tagastamise garantiiga

Tagatud turvaline makseteenus

SSL-krüpteerimistehnoloogia tagab kõrgeima turvalisuse taseme

Toode lisatud soovinimekirja

Kõigepealt aga küpsised 

Osa küpsised on Diavolesa.ee toimimiseks hädavajalikud. Lisaks kasutame ka muid küpsiseid, mis aitavad meil teie külastusi teha mõnusamaks ja isikupärasemaks, kohandada teie jaoks meie reklaame nii Diavolesa.ee  saidil kui ka partnerite saitidel ning analüüsida oma veebisaidi toimivust, ent üksnes juhul, kui annate oma nõusoleku. Lisateavet oma valikute kohta leiate meie küpsisepoliitikast.